Keynote Speaker

Edwin van Andel - Yafsec

Edwin van Andel begon op 13-jarige leeftijd met hacken. Hoewel hij nu CTO is van hackerbedrijf Zerocopter, is zijn relatie met de hackergemeenschap nog steeds de belangrijkste drijfveer in zijn leven.

Zijn droom om de briljante geesten van alle hackers die hij kent samen te brengen in één kamer en alles wat binnenkomt te hacken, komt steeds dichterbij. Daarnaast begeleidt hij samen met de “Guild of Grumpy Old Hackers” actief jonge hackers in de juiste richting om zo zijn ultieme doel te creëren: een veilige samenleving via een veiliger internet. Tevens is hij bekend als de organisator van Defcon-groep Defcon3120 (Amsterdam) en van Darknet Diaries aflevering 87 – Hacking Trumps twitter in 2016.

Edwin van Andel neemt je mee op een rit door het prachtige -maar soms behoorlijk enge-  landschap van bugs, mislukkingen en wonderen, gelegen in de mistige vallei van informatie beveiliging. Cyber!

Er zullen verhalen zijn over verkeerd gerichte focus. Er zullen anonieme pijlen vliegen naar de wonderlijke bugs die gevonden zijn bij de clientèle van Zerocopter’s bug-bounty platform. En we zullen naar de zonsondergang staren over de onsterfelijke velden van domheid.

Edwin geeft voorbeelden van prachtig aan elkaar geketende exploits, ronduit stomme ontwerpen, mislukkingen en de soms grappige reacties van de eigenaar. Plezier, gelach en zeker tranen, terwijl we afkoelen en samen zwemmen in wateren vol IoT. Terwijl hij altijd terugkeert bij de boodschap van al zijn presentaties: Hackers kunnen helpen.

Stap jij in voor een rit van 45 minuten door deze verborgen bossen? Zoals altijd inclusief visuele domheid!