Elmer Koevoets

Field Sales Director, Benelux - SecurityScorecard

ABOUT

Elmer Koevoets startte zijn carrière in de ICT bij Exclusive Networks in 2010; als eerste fulltime medewerker. Hierna heeft hij jaren binnen de networking industrie gewerkt als specialist bij Aerohive Networks, later overgenomen door Extreme Networks.

Zijn passie voor Cybersecurity, zoals hij zelf vaak omschrijft, ‘het kat-en-muisspel’, gaat al ver terug. Elmer blijkt – bij toeval – in zijn jeugd een softwareprogramma te hebben gekraakt van KPN genaamd Internetkosten Beheersing (IKB). Hierdoor was hij in staat om thuis onbeperkt op internet te kunnen en zijn ouders op hoge kosten te jagen. Het lag dan ook voor de hand dat hij zijn carrière verder zou voortzetten binnen de cybersecurity industrie. Eerst als Account Manager bij Carbon Black, later overgenomen door VMware. Hierna heeft hij de stap gemaakt als partner van een Incident Respons en SOC specialist. Inmiddels is Elmer Field Sales Director bij Securityscorecard voor België en Nederland.

Elmer is trots dat bijna 20% van de bedrijven genoteerd op de AEX gebruikmaken van Securityscorecard en kan met veel trots en passie vertellen wat het belang is van het actief monitoren van belangrijke leveranciers.